Jepun

Bukan nak di agungkan sangat, tapi, saya plan nak gi Jepun!

Tak caya ker? Kalo tak beli CCN, agak2 nyer saya dah gi Jepun last year.

Sebenar nyer ni, saya agak teruja la jugak nak pegi. Tapi sebab tak buat passport lagi, saya tak berapa nak teruja. Walaubagaimanapun, hati saya tetap tengah berbunga2 ni. Berbunga-bunga bak bunga sakura yang sedang mekar di negara matahari terbit tu.

Nantikan sahaja perkembangan persiapan ku ke negara Jepun!

Sayonara!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s