CCN dah kene basuh hari ni

Hajat terpendam daripada last week akhir nyer termakmul apabila aku berjaya jua akhir nyer untuk membasuh kereta ku. Cian CCN dah lama tak kene basuh. Side mirror pon dah clear giler. Selama ni tengok samar2 jer.. Hahahaha.. Tp yang sedih nyer… Ari nak ujannnnn… Uwaaaaaaaa… Baik tak yah basuh….

Advertisements

Kereta dan 4-day-off

Hari ni keje weekend support. Hari ini hari Ahad. Sya kene keje hari Ahad. *sigh*

Tapi sebelum saya bekerja hari Ahad, saya took 4 days off. So, tak kesah la kene keje ari Ahad.

Apa saya buat bercuti 4 hari? Selain tido di siang hari dan makan di malam hari, saya tak buat apa-apa selain tengok movie, tengok cartoon.

Di kesempatan itu, saya sempat hantar kereta.. eh bukan saya, tetapi Encik Ramlan, ayah saya, telah menghantar kereta saya untuk di servis dan juga utntuk mengetuk dan mengecat kembali kereta saya yang dah di calarkan oleh saya sendiri. Lesson learnt, saya akan jaga kereta saya sebaik mungkin selepas ini.

Ye.. saya bangga kereta saya kembali cantik, tp, ada saya kisah masa kereta saya buruk tempoh hari? own tidak, memang saya tak kisah pon.

Milik siapakah iswara itu

Tadi balek shopping dr pavillion dengan kemal. Kemal antar depan klcc. Vip la konon nyer.

Masa nak gi kereta tetiber ternampak kereta itu. Iswara biru dgn no pendaftaran whiskey mike xray 8694. Pemilik kenderaan ada dalam kereta itu. Dgn tak ter control tgk jer la apa yg dibuat oleh beliau dlm kete tp… X nmpk. Huhuhu..

Dah msk kete, tgk jer la kelibat beliau keluar ke klcc. Jmper siapa? Huhuhu..

Igt kan dah x jmper dah.. Tp x sangka terjmper lagik. Nmpknyer kene selalu stay back arrr smpai mlm. Ekeke…

Chowwwww