Jepun

Bukan nak di agungkan sangat, tapi, saya plan nak gi Jepun!

Tak caya ker? Kalo tak beli CCN, agak2 nyer saya dah gi Jepun last year.

Sebenar nyer ni, saya agak teruja la jugak nak pegi. Tapi sebab tak buat passport lagi, saya tak berapa nak teruja. Walaubagaimanapun, hati saya tetap tengah berbunga2 ni. Berbunga-bunga bak bunga sakura yang sedang mekar di negara matahari terbit tu.

Nantikan sahaja perkembangan persiapan ku ke negara Jepun!

Sayonara!!

Advertisements